Home / ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το ολοκαίνουργιο κατάλυμά μας βρίσκεται σε ένα μικρό και ήσυχο χωριό της Χαλκιδικής, μόλις 25 χλμ. από το Αεροδρόμιο »Μακεδονία» και 35 χλμ. μακριά από τη Θεσσαλονίκη, τη Νέα Ηράκλεια.

Το χωριό μας είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, καθώς προσφέρει πεντακάθαρες ακτές με βελούδινη άμμο και καταγάλανα νερά.

Στον ορίζοντα ίσως δείτε να κολυμπάνε και δελφίνια. Οι παραλίες μας ικανοποιούν τις απαιτήσεις όλων των επισκεπτών, αφού υπάρχουν οργανωμένες παραλίες αλλά και ελεύθερες.Αν παραμείνετε μέχρι αργά, θα απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Τέλος, κάποιες βραδιές του καλοκαιριού γίνονται εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο, που προσφέρουν διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. Επίσης διοργανώνεται κατά τις νυχτερινές ώρες ένα μικρό παζάρι. Για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής, το χωριό μας βρίσκεται μόλις 8 χλμ. από την κοσμοπολίτικη Νέα Καλλικράτεια.

Το κατάλυμά μας βρίσκεται στην πλατεία του χωριού. Γύρω του υπάρχουν καταστήματα όπως σούπερ μάρκετ, ίντερνετ καφέ, φαρμακείο, ψητοπωλείο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο και διάφορες ταβέρνες.

Στόχος του καταλύματός μας είναι η προσφορά της καλύτερης φιλοξενίας και εξυπηρέτησης των πελατών μας, ώστε οι διακοπές τους να μείνουν αξέχαστες. Άλλωστε είναι υποχρέωσή μας!